Foto & Filmvluchten

 

Wilt u foto’s en/of video’s maken van een bepaalde locatie, een evenement of wilt u een inspectie uitvoeren vanuit de lucht? CH Helicopter Services biedt hier met Foto en filmvluchten diverse mogelijkheden voor. Vanuit de lucht maakt u de mooiste foto’s van uw bedrijfspand, uw woonplaats of uw evenement. Om te vergroten, af te drukken en in te lijsten, voor uzelf of als bijzonder cadeau.

Vraag offerte aan voor Foto & Filmvluchten!

Onze ervaren piloot zorgt voor een gedegen planning van uw foto & filmvluchten, zodat u zich volledig kunt concentreren op de fotografie of op het bedienen van de filmcamera. Onze helikopters bieden unieke mogelijkheden om fantastisch beeldmateriaal te verkrijgen. Vanuit een helikopter kunt u zeer stabiel fotograferen en filmen.

Met de helikopter kunnen we variëren in snelheid. U kunt zelfs stil hangen boven een bepaald object of boven de gewenste locatie. CH Helicopter Services vliegt vanaf Lelystad Airport of vanaf Maastricht-Aachen Airport voor uw Foto en filmvluchten. Wilt u ergens anders opstappen, dan is dat mogelijk.

De minimale vlieghoogte is doorgaans zo’n 150 meter. In veel gevallen kan er een laagvliegvergunning worden aangevraagd. Wordt deze vergunning toegekend, dan kunnen we op 60 meter hoogte vliegen. Wilt u een inspectievlucht uitvoeren, dan zullen we hiervoor – indien gewenst – ook een laagvliegvergunning aanvragen.

top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen