Vliegt u met helikoptervlucht amsterdam met een helikopter boven Amsterdam, dan ziet u als nooit tevoren hoe de stad is opgedeeld in wel 90 ‘eilandjes’. Geen wonder dat er 1539 bruggen en viaducten nodig zijn om een en ander met elkaar te verbinden. Er is geen mooier cadeau te bedenken voor een echte Amsterdammer dan een rondvlucht boven zijn eigen Mokum.

Vraag offerte aan voor helikoptervlucht Amsterdam!

In overleg met CH Helicopter Services bepaalt u wat u wilt zien. U maakt uw wensen kenbaar en samen met u zorgen wij voor een optimaal vluchtplan. Welke route u ook vliegt, uw helikoptervlucht Amsterdam is een onvergetelijke ervaring.

We verzorgen rondvluchten boven Amsterdam van 1 tot 4 personen. In overleg met u bepalen we welk type helikopter het beste bij uw wensen past. We vliegen boven Amsterdam met de BO-105, de R44 of de 300C. De duur van de rondvlucht hangt af van wat u allemaal wilt gaan bekijken.

Wilt u een evenement in Amsterdam vanuit de lucht bekijken, wees er dan op tijd bij. De kans is groot dat rondvluchten per helikopter tijdens evenementen zoals Gay Pride, Koningsdag en het Amsterdam Light Festival erg in trek zijn. Op tijd reserveren voor helikoptervlucht Amsterdam? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze helikopters

helikopter-1
helikopter-3
helikopter2
top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen