Vliegt u met helikoptervlucht Lelystad met een helikopter boven Lelystad, dan vliegt u boven een van de jongste plaatsen van Nederland. Een helikoptervlucht Lelystad combineert u natuurlijk met een bezoekje aan het Aviodrome. Dit luchtvaartmuseum is gevestigd op Lelystad Airport. Eén van de thuisbases van CH Helicopter Services. Het polderlandschap is een uniek landschap en laat zich uitstekend bewonderen vanuit de lucht.

U maakt uw wensen kenbaar en samen met u zorgen wij voor een optimaal vluchtplan. Welke route u ook vliegt, uw helikoptervlucht Lelystad zal een onvergetelijke ervaring zijn. U kunt een rondvlucht boven Lelystad ook als cadeau aanvragen.

Vraag offerte aan voor helikoptervlucht Lelystad!

We verzorgen rondvluchten boven Lelystad van 1 tot 4 personen. In overleg met u bepalen we welk type helikopter het beste bij uw wensen past. We vliegen boven Lelystad met de BO-105, de R44 of de 300C. De duur van de rondvlucht hangt af van wat u allemaal wilt gaan bekijken.

Wilt u een evenement in Lelystad vanuit de lucht bekijken, wees er dan op tijd bij. De kans is groot dat rondvluchten per helikopter tijdens evenementen zoals Koningsdag, de Nationale Oldtimerdag en de Bataviahavendagen erg in trek zijn. Op tijd reserveren voor helikoptervlucht Lelystad? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze helikopters

helikopter-1
helikopter-3
helikopter2
top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen