Vliegt u met helikoptervlucht Limburg met een helikopter boven Limburg, dan valt direct de centrale ligging en functie van de Maas op. Deze rivier stroomt over de hele lengte van zuid tot noord door de meest zuidelijke provincie van ons land. Een rondvlucht boven Limburg kunt u prima combineren met een gezellig uitstapje naar Maastricht. Een bruisende stad met een rijke geschiedenis.

U maakt uw wensen kenbaar aan CH Helicopter Services en samen met u zorgen wij voor een optimaal vluchtplan. Welke route u ook vliegt, uw helikoptervlucht Limburg zult u nooit meer vergeten. Een rondvlucht boven Limburg is dan ook fantastisch om cadeau te geven.

Vraag offerte aan voor helikoptervlucht Limburg!

We verzorgen rondvluchten boven Limburg van 1 tot 4 personen. In overleg met u bepalen we welk type helikopter het beste bij uw wensen past. We vliegen boven Limburg met de BO-105, de R44 of de 300C. De duur van de rondvlucht hangt af van wat u allemaal wilt gaan bekijken.

Wilt u een evenement in Limburg vanuit de lucht bekijken, wees er dan op tijd bij. De kans is groot dat rondvluchten per helikopter tijdens evenementen zoals Carnaval, Koningsdag en Magisch Maastricht erg in trek zijn. Op tijd reserveren voor helikoptervlucht Limburg? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze helikopters

helikopter-1
helikopter-3
helikopter2
top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen