Vliegt u met helikoptervlucht Maastricht met een helikopter boven Maastricht, dan ziet u dat de stad is gelegen op de beide oevers van de Maas. De rivier heeft dwars door de stad een breed dal uitgeslepen. Maastricht ligt op ongeveer 50 meter hoogte. Het hoogste punt, de Sint-Pietersberg, ligt ruim 50 meter hoger. Dit hoogteverschil maakt een rondvlucht boven de stad bijzonder interessant.

Vraag offerte aan voor helikoptervlucht Maastricht!

In overleg met CH Helicopter Services bepaalt u de route die we volgen en de duur van de vlucht. U maakt uw wensen kenbaar of u laat zich verrassen. Welke route u ook vliegt, uw helikoptervlucht Maastricht zult u nooit vergeten.

We verzorgen rondvluchten boven Maastricht van 1 tot 4 personen. In overleg met u bepalen we welk type helikopter het beste bij uw wensen past. We vliegen boven Maastricht met de BO-105, de R44 of de 300C. De duur van de rondvlucht hangt af van wat u allemaal wilt gaan bekijken.

Wilt u een evenement in Maastricht vanuit de lucht bekijken, wees er dan op tijd bij. De kans is groot dat rondvluchten per helikopter tijdens evenementen zoals Carnaval, Koningsdag en Magisch Maastricht erg in trek zijn. Op tijd reserveren voor helikoptervlucht Maastricht? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze helikopters

helikopter-1
helikopter-3
helikopter2
top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen