Vliegt u met helikoptervlucht Rotterdam met een helikopter boven Rotterdam, dan vliegt u boven een van de belangrijkste havensteden ter wereld. Rotterdam is de enige hoogbouwstad in Nederland met een echte skyline. Het centrum werd in de Tweede Wereldoorlog nagenoeg volledig verwoest en daarom is er veel ruimte voor nieuwbouw. Rotterdam is de stad bij uitstek om vanuit de lucht te bekijken.

Vraag offerte aan voor helikoptervlucht Rotterdam!

In overleg met CH Helicopter Services bepaalt u wat u wilt zien. Welke route u ook vliegt, uw helikoptervlucht Rotterdam zult u nooit vergeten. Neem uw camera mee en maak de mooiste foto’s vanuit de lucht.

We verzorgen rondvluchten boven Rotterdam van 1 tot 4 personen. In overleg met u bepalen we welk type helikopter het beste bij uw wensen past. We vliegen boven Rotterdam met de BO-105, de R44 of de 300C. De duur van de rondvlucht hangt af van wat u allemaal wilt gaan bekijken.

Wilt u een evenement in Rotterdam vanuit de lucht bekijken, wees er dan op tijd bij. De kans is groot dat rondvluchten per helikopter tijdens evenementen zoals Koningsdag, Bevrijdingsdag en de Marathon van Rotterdam erg in trek zijn. Op tijd reserveren voor helikoptervlucht Rotterdam? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze helikopters

helikopter-1
helikopter-3
helikopter2
top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen