Vliegt u met helikoptervlucht Utrecht met een helikopter boven de provincie Utrecht, dan kan de Utrechtse Heuvelrug u niet ontgaan. In het Noordoosten ziet u het Eemmeer, een van de Randmeren. De zuidgrens volgt voor een groot deel de Neder-Rijn en de Lek. Utrecht is de kleinste provincie van Nederland, maar de landschappen zijn zeer divers. U ziet de stedelijke en landelijke gebieden en in het noordwesten kunt u het veenweidegebied bewonderen.

Vertel ons wat u wilt zien en waar uw interesses liggen of laat u verrassen tijdens een geheel verzorgde rondvlucht boven Utrecht. CH Helicopter Services laat u genieten van een onvergetelijke helikoptervlucht Utrecht.

Vraag offerte aan voor helikoptervlucht Utrecht!

We verzorgen rondvluchten boven Utrecht van 1 tot 4 personen. In overleg met u bepalen we welk type helikopter het beste bij uw wensen past. We vliegen boven Utrecht met de BO-105, de R44 of de 300C. De duur van de rondvlucht hangt af van wat u allemaal wilt gaan bekijken.

Wilt u een evenement in Utrecht vanuit de lucht bekijken, wees er dan op tijd bij. De kans is groot dat rondvluchten per helikopter tijdens evenementen zoals Koningsdag, Gay Pride en de Ronde van Middennederland erg in trek zijn. Op tijd reserveren voor helikoptervlucht Utrecht? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze helikopters

helikopter-1
helikopter-3
helikopter2
top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen