Vliegt u met helikoptervlucht Zuid-Holland met een helikopter boven Zuid-Holland, dan geniet u van al het moois dat deze regio visueel te bieden heeft. Het zal u opvallen dat Zuid-Holland één van de meest dichtbevolkte en meest geïndustrialiseerde gebieden is. Het oostelijk gelegen deel van Zuid-Holland wordt gekenmerkt door het zeer open landschap en behoort tot het zogenoemde Groene Hart. In het zuiden ziet u de eilanden die een landelijk en open karakter hebben.

Vraag offerte aan voor helikoptervlucht Zuid-Holland!

In overleg met CH Helicopter Services bepaalt u wat u wilt zien. Welke route u ook vliegt, uw helikoptervlucht Zuid-Holland zal u altijd bijblijven. Uiteraard mag u uw camera meenemen zodat u schitterende plaatjes kunt schieten vanuit uw helikopter.

We verzorgen rondvluchten boven Zuid-Holland van 1 tot 4 personen. In overleg met u bepalen we welk type helikopter het beste bij uw wensen past. We vliegen boven Zuid-Holland met de BO-105, de R44 of de 300C. De duur van de rondvlucht hangt af van wat u allemaal wilt gaan bekijken.

Wilt u een evenement in Zuid-Holland vanuit de lucht bekijken, wees er dan op tijd bij. De kans is groot dat rondvluchten per helikopter tijdens evenementen zoals Koningsdag, Bevrijdingsdag en de Marathon van Rotterdam erg in trek zijn. Op tijd reserveren voor helikoptervlucht Zuid-Holland? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze helikopters

helikopter-1
helikopter-3
helikopter2
top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen