Lunch- en dinervlucht

Houdt u van mooi en lekker eten? Wilt u dit voor een speciale gelegenheid een keer combineren met de luxe van een privé-helikopter? Wij brengen u graag per helikopter voor een lunch- en dinervlucht naar het restaurant van uw keuze. U kunt een restaurant in Nederland kiezen, maar we vliegen u ook naar restaurants in België.

U landt zo dicht mogelijk bij het door u gekozen restaurant. Dit stemmen we voor u af met de eigenaar van het etablissement in kwestie. Voor het opstijgen en landen is een vergunning nodig. CH Helicopter Services neemt u het aanvragen van de benodigde vergunningen uithanden, zodat u nergens omkijken naar heeft en kunt genieten van uw bijzondere avondje uit.

Een Lunch- of dinervlucht is een uniek en romantisch geschenk. Bekijk samen met uw geliefde alle voor u zo betekenisvolle plekken in de omgeving vanuit een volledig ander perspectief. Vlieg over de plaats waar u elkaar voor het eerst ontmoette, waar u opgroeide of waar u samen naar school ging. Misschien wilt u wel een aanzoek doen in het restaurant of tijdens de heen- of terugvlucht.

Vraag offerte aan voor lunch- en dinervluchten!

Welke invulling u ook aan uw speciale gelegenheid wilt geven, CH Helicopter Services staat open voor uw wensen en denkt graag met u mee.

top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen