CH Helicopter Services

De ‘CH’ in CH Helicopter Services staat voor Chris Houtenbos. Chris rondde in 2010 met succes zijn studie Bouwtechnische bedrijfskunde af aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna werkte hij enkele jaren in de bedrijfsmakelaardij, maar zijn jongensdroom om ooit helikopterpiloot te worden bleef hem achtervolgen. Begin 2013 gooide Chris het spreekwoordelijke “roer om” en startte hij met de opleiding tot beroepsvlieger voor helikopters.

De droom kwam uit. Chris is helikopterpiloot en wil niets liever dan de magie van helikoptervluchten delen met zo veel mogelijk mensen. Daarom richtte hij in 2015 CH Helicopter Services op; een allround helikopterbedrijf, gevestigd in Alkmaar met Lelystad Airport en Maastricht-Aachen Airport als thuisbases.

Wilt u bijvoorbeeld een VIP-vlucht, een rondvlucht, een foto- & filmvlucht, een trouwvlucht, een culinaire vlucht of een inspectievlucht boeken, dan kunt u terecht bij CH Helicopter Services. Wij vliegen met verschillende helikopters zodat we aan al uw wensen en eisen kunnen voldoen. Alle vluchten worden uitgevoerd in samenwerking met Rotor & Wings AOC BV uit Lelystad.

Bekijk mijn profiel op Linkedin.

chris-houtenbos

Onze helikopters

Messerschmitt-Bölkow-Blohm BO-105

De BO-105 is een betrouwbare lichte utility Multi engine turbine helikopter. In Nederland is het model vanaf 1979 door Koninklijke Luchtmacht en de toenmalige Dienst Luchtvaart van het Korps Rijkspolitie gebruikt. De BO-105 biedt plaats aan 3-4 passagiers en is uitermate geschikt voor vluchten over water, landen op moeilijke locaties (beperkte ruimte) en VIP-vervoer. De BO-105 heeft een kruissnelheid van ca. 110 knopen.

helikopter-1

helikopter-1-detail

Robinson R44

De Robinson R44 is een lichte vierzitshelikopter, geproduceerd door de Robinson Helicopter Company. Met de Robinson R44 worden vrijwel alle rondvluchten uitgevoerd. De Robinson beschikt over een 6-cilinder zuigermotor. Deze helikopter biedt plaats aan 3 passagiers en heeft een kruissnelheid van ca. 100 knopen.

helikopter-3

detail2

Schweizer 300C (H269)

De Schweizer 300 is een kleine 2-persoons helikopter die bijvoorbeeld gebruikt wordt voor de opleiding tot helikopterpiloot. De Schweizer 300 beschikt over een 4-cilinder zuigermotor en heeft een kruissnelheid van ca. 70 knopen. Deze helikopter is uitermate geschikt voor het maken van een rondvlucht, een inspectievlucht of een taxivlucht.

helikopter2

detail3

top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen