Parachute dropping

 

Op zoek naar avontuur? Misschien is parachute dropping (parachutespringen vanuit een helikopter) een idee. Wij brengen u met onze BO-105 helikopter graag naar grote hoogte, waar u vervolgens in een solo- of een duosprong uit de helikopter springt.

Bent u geen ervaren para, dan kunt u een tandemsprong maken. U neemt een dosis lef mee en wij zorgen voor de adrenaline. U volgt een instructie en vervolgens gaan we de lucht in. Op een hoogte van zo’n 3.000 meter springt u samen met een ervaren instructeur uit de helikopter. U zet een stap die volledig tegen uw natuur ingaat en u wordt beloond met een onvergetelijke ervaring.

Vraag offerte aan voor Parachute dropping!

U ziet Nederland zoals u het nog nooit heeft gezien. U maakt een vrije val van een halve minuut en vervolgens opent de instructeur het valscherm. Aan uw vrije val komt abrupt een eind. U voelt de adrenaline door uw aderen stromen. Viel u net nog met een snelheid van wel 200 kilometer per uur naar beneden, nu zweeft u rustig verder op de wind.

Uw instructeur zorgt ervoor dat u landt op de plaats van bestemming. Als u ervoor zorgt dat de beste fotograaf uit uw vriendenkring op u staat te wachten, kunt u uw landing ook nog laten vastleggen.

top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen