Personeelsuitje

Viert uw bedrijf een jubileum? Wilt u een keer iets bijzonders doen om uw personeel te bedanken? Bent u op zoek naar een uniek bedrijfs- of personeelsuitje? CH Helicopter Services verzorgt graag een rondvlucht met een helikopter vanaf een door u bepaalde locatie. Het is ook mogelijk om meerdere rondvluchten te verzorgen zodat uw personeel om de beurt de magie kan ervaren van een helikoptervlucht.

Organiseer korte rondvluchten boven uw kantoor of boven de verschillende bedrijfslocaties. Zo krijgt uw volledige personeel letterlijk een helicopterview tijdens het personeelsuitje. Afhankelijk van uw wensen en het aantal personeelsleden bepalen we welke helikopter het beste bij uw wensen aansluit. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een helikopter in te zetten als vervoermiddel tussen twee andere activiteiten.

Vraag offerte aan voor bedrijfs- of personeelsuitje!

Over de helikopterrondvluchten zal nog veel worden nagepraat. Daarmee is het een uitstekend middel om de band tussen uw personeelsleden te versterken. U kunt ons ook benaderen om rondvluchten te organiseren voor een teamuitje of als onderdeel van een dag vol teambuildingactiviteiten. CH Helicopter Services denkt graag met u mee.

Voor het opstijgen en landen is een vergunning nodig. CH Helicopter Services neemt u het aanvragen van de benodigde vergunningen uithanden, zodat u nergens omkijken naar heeft en u zich kunt richten op uw personeel.

top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen