helikopter rondvluchten

Het maken van helikopter rondvluchten is een onvergetelijke ervaring. CH Helicopter Services biedt diverse mogelijkheden voor het maken van helikopter rondvluchten. U kunt uw rondvlucht starten vanaf Lelystad Airport, Maastricht-Aachen Airport, of direct bij u in de buurt. Een uitstekende mogelijkheid om uw omgeving eens van boven te bekijken middels een helikopter rondvlucht.

Uiteraard kunt u ook helikopter rondvluchten cadeau doen. Wilt u iemand een bijzondere ervaring cadeau geven, dan is een rondvlucht een fantastische manier om dat te doen. Kies een speciaal vertrekpunt uit en laat iemand zijn/haar geboortedorp zien vanuit de lucht. Kom naar Lelystad Airport of Maastricht-Aachen Airport en maak er een memorabele dag van. Leg ons uw wensen voor en wij geven er een unieke invulling aan.

Vraag offerte aan voor helikopter rondvluchten!

Organiseert u een dorpsfeest, braderie, jubileum, of een ander evenement? In overleg met u kijken we graag of we vanaf een geschikte locatie helikopter rondvluchten voor de bezoekers kunnen organiseren. Een helikopter rondvlucht staat bij heel veel mensen op de bucketlist. Of je nu jong bent of oud, man of vrouw, vliegen in een helikopter moet je een keer gedaan hebben.

CH Helicopter Servies vliegt met drie verschillende helikopters. We overleggen aan de hand van uw wensen welke helikopter we hiervoor het beste kunnen inzetten.

top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen