helikopter transportvlucht

 

Kunt u uw tijd wel beter besteden dan wachtend tot de file is opgelost? Heeft u er ooit over nagedacht om voor een helikopter te kiezen als ultiem vervoermiddel? U verliest geen kostbare tijd meer en u bent gegarandeerd op tijd voor uw afspraak. De benodigde vergunningen voor het opstijgen en landen regelen wij. U hoeft alleen maar in te stappen en te genieten van de helikopter transportvluchten.

Vraag offerte aan voor helikopter transportvluchten!

Naast personen kunnen we ook uw belangrijke documenten, goederen, producten of onderdelen vervoeren. Alles is snel op de plaats van bestemming. Zonder vertraging en zonder problemen. We gaan discreet en zorgvuldig met uw goederen, documenten, producten en onderdelen om.

Indruk maken op een zakenrelatie? Laat uw relatie ophalen met een helikopter en vlieg hem naar uw belangrijke bespreking. Komen uw buitenlandse gasten aan op Schiphol Airport of een andere internationale luchthaven? Bespaar ze het Nederlandse fileleed. Bespaar ze een vermoeiende taxirit. Laat ze ophalen door CH Helicopter Services en u maakt een onuitwisbare indruk.

Wilt u met regelmaat gebruikmaken van de diensten die CH Helicopter Services biedt, informeer dan vrijblijvend naar onze interessante tarieven. Uw accountant kan u precies vertellen in hoeverre uw zakelijk gemaakte kosten voor helikoptervervoer aftrekbaar zijn.

top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen