Trouwvlucht

Uw geluk neemt een vlucht wanneer u op de mooiste dag van uw leven per helikopter aankomt op uw trouwlocatie. Wat zult u een onvergetelijke indruk maken op elkaar en op uw gasten. CH Helicopter Services heeft verschillende helikopters beschikbaar om een fantastische bijdrage te leveren aan uw trouwdag. Trouwvluchten hand in hand boven Nederland. Een liefdevolle zoen op eenzame hoogte. Een geweldig begin van een fantastisch leven samen.

Vraag offerte aan voor een trouwvlucht!

Wilt u speciale gasten per helikopter laten vervoeren? Ook dat is mogelijk bij onze trouwvluchten. Misschien is de inzegening op een andere locatie dan het feest. Hoe geweldig zou het zijn om zelf per helikopter van de ene locatie naar de andere locatie te vliegen. Ook voor uw ouders en schoonouders is een helikopter beschikbaar en wilt u nog meer gasten een vlucht aanbieden, dan bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Een unieke ervaring op een unieke dag. Misschien wilt u elkaar wel het ja-woord geven hoog boven de plaats waar u elkaar heeft ontmoet of boven de plaats waar het huwelijksaanzoek plaatsvond. CH Helicopter Services maakt uw ultieme trouwvlucht graag mogelijk. U stapt verloofd in en u stapt getrouwd uit. Het is wel aan u om een trouwambtenaar mee te nemen zonder hoogtevrees. De rest, dat regelen wij.

top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen