vip vluchten

Wilt u uw VIP gasten per helikopter in laten vliegen naar uw kantoor, een evenement, een belangrijke bijeenkomst of een stijlvolle horecagelegenheid? VIP vluchten regelt u bij ons. Komen uw buitenlandse gasten aan op Schiphol Airport of een andere internationale luchthaven? Bespaar ze het Nederlandse fileleed. Bespaar ze de ellenlange taxirit. Laat ze ophalen door CH Helicopter Services en u maakt een onvergetelijke indruk.

Uiteraard is het mogelijk een bepaalde route af te spreken. U legt uw wensen op tafel en CH Helicopter Services zorgt voor de uitvoering. Misschien wilt u uw gasten uw kantoor vanuit de lucht laten zien. Misschien wilt u ze trakteren op het typische polderlandschap of wilt u ze een blik gunnen op de afsluitdijk. Vanuit de lucht is ons land heel bijzonder.

Vraag offerte aan voor VIP vluchten!

Gaat het om één persoon, dan vliegen we uw VIP-vlucht met onze Robinson R44 of de Schweizer 300C. Voor gezelschappen van 3 personen zetten we de Robinson R44 of de MBB BO 105 multi engine helikopter in. Wilt u een VIP-vlucht aanbieden aan een gezelschap van 4 personen, dan kiezen we voor de MBB BO-105.

Voor het opstijgen en landen is een vergunning nodig. CH Helicopter Services neemt u ook het aanvragen van de benodigde vergunningen uithanden, zodat u nergens omkijken naar heeft. VIP vluchten bij CH Helicopter Services, vraag direct een offerte aan.

Vliegen kan al vanaf € 425,- inclusief BTW!

top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen